Echt er heerst een geboortegolf bij Haarmode Heuckeroth….
Er zijn er totaal 5 in blijde verwachting!!…
Pfff dat is een heel geregel.

Jaaa dan komt de eerste om het nieuws te vertellen.. Mooi gefeliciteerd,hartstikke gaaf!. Een paar dagen later de tweede en krijgen we het toch wel wat warmer.. maar alles is geregeld voor de vakantie andere collega’s kunnen wel wat extra werken dus komt helemaal goed!.

Maar vrij vlot achter elkaar aan komen de derde vierde en vijfde en dan komt het zweet pas echt goed los en begint het aardig te klotsen onder de oksels.. hoe gaan we dit zakelijk allemaal versieren….
Het is geweldig nieuws wat we te horen krijgen maar zoveel in 1 keer hebben we nog nooit bij de pinken gehad… gaan we dit allemaal in goede banen krijgen? aaahhhh

Nou dat is gelukt we hebben eens in de zoveel tijd een gespreksavond, dan is ook iedereen bij elkaar en wordt van alles besproken. We hebben top meiden aan het werk, iedereen wil extra werken om zo door de drukke tijd heen te komen dus complimenten voor jullie en bedankt!.

Heel gezellig om met allemaal dames te werken maar komt men op een bepaalde leeftijd jaaaa dan is de kans groot dat er kleintjes worden geboren. Dat is jullie van harte gegund en wensen jullie bij deze vast heel veel plezier en geluk!… breng nog wel even beschuit met muisjes.

OOhh ja de kleintjes die geboren gaan worden ook gefeliciteerd met je mama daar hebben jullie geluk mee!
Net als wij!