We zijn deze week extra geopend omdat het de laatste week is dat je kunt aanmelden voor glasvezelbuitenaf.
Woon je in buitengebied van gemeente Staphorst, Gemeenteweg en/of Oude Rijksweg en heeft u zich nog niet aangemeld, twijfels of nog vragen neem dan contact met ons op of loop bij ons binnen.

Een voorwaarde is dat 50% van de adressen zich aanmeld voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders: Caiway, Solcon of Kliksafe. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd bij degene die zich aangemeld heeft voor 18 december 2017.
Als u zich daarna aanmeld dan betaalt u eenmalig de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,-. Rendo zal dan een offerte op maat voor u verzorgen, op basis van de werkelijke graaf- en na-aansluitkosten.

Bent u eigenaar van woning die gesplitst is en/of heeft u meerdere huisnummers en gaat u de verbinding delen op één verbinding en bent u niet van plan om deze ooit aan te gaan melden, geef dit dan door zodat we de extra nummers kunnen laten afmelden omdat deze wel opgenomen zijn in de lijst en het percentage omlaag haald, U help ons en uzelf er ernorm mee!