Nooit meer vieze handen bij het aandrukken van afval met de nieuwste afvalemmer van Joseph Joseph: de Intelligent Waste Titan. Hiermee bespaar je niet alleen vieze handen, maar ook tot wel drie keer meer afval! En dankzij het geursysteem ben je altijd vrij van onaangename geurtjes. Verkrijgbaar bij Boer Staphorst.
Hygiënisch verdichtingssysteem

De Intelligent Waste Titan is een innovatieve afvaloplossing met hygiënisch verdichtingssysteem. Door dit unieke systeem past er tot wel drie keer meer vuilnis in de vuilnisbak. Zo hoef je hem minder vaak te legen en bespaar je vele afvalzakken, wat beter voor het milieu is! De Titan heeft ook een geurfilter waardoor je altijd vrij bent van de onaangename geurtjes uit de vuilnisbak.

Werking Intelligent Waste Titan
Je bevestigd de afvalzak eenvoudig aan de binnenrand van de hendel en je gooit je vuil erin. Wanneer het vuil aardig lijkt op te lopen is het tijd om ruimte te maken. Dit kan door middel van de hendel die je vooraan de pedaalemmer ziet. Deze duw je eerst omhoog zodat hij in het midden van de opening komt te staan en vervolgens duw je deze naar beneden. Zo kun je het vuil aandrukken en kleiner maken voor nog meer ruimte! Doordat de vuilniszak aan de hendel bevestigd zit geeft deze mee tijdens het aandrukken en scheurt de vuilniszak niet.

Alle voordelen van de Intelligent Waste Titan
– tot drie keer meer afval in kwijt
– minder vaak te legen
– geen vieze handen meer
– beter voor het milieu
– met geurfilter voor onaangename geurtjes
– duurzaam RVS design

Stoer RVS design
De Titan is niet alleen erg praktisch, maar ziet er ook modern uit! De gehele pedaalemmer is gemaakt van RVS met een matte afwerking. Het metalen pedaal is sterk en duurzaam waardoor je jarenlang plezier van deze pedaalemmer hebt.