2750 Entreekaarten zijn er uitgegeven voor de derde editie van de Ladies night bij woonwarenhuis Boer Staphorst. Er is veel belangstelling voor dit unieke evenement voor vrouwen op dinsdagavond 7 november. Daarom wordt er voor het eerst met toegangskaarten gewerkt. Alle kaarten zijn uitverkocht. Via winacties van standhouders en Boer Staphorst op o.a. facebook zijn nog enkele kaarten te winnen.

Het programma is inmiddels bekend. Jarno Harink namens de organisatie: “Mede dankzij de bijdrage van winkeliers en ondernemers uit de regio kunnen wij deze avond speciaal voor vrouwen organiseren. 75 Stands verdeeld in ons 22.000 m² grote warenhuis zorgen voor een uniek aanbod. De laatste mode, sieraden, accessoires, wonen, lifestyle, gezondheidsproducten en activiteiten van diverse sportscholen en sport- en voedingcoaches. Het is heel divers deze Ladies night.” Interieurliefhebbers komen aan bod bij de lezing van Souraya. Onder de naam Bintihome is zij bekend van o.a. vtwonen, Eigen Huis en Tuin, Flexa en Wonen Landelijke Stijl. Zij geeft een lezing over haar succesverhaal als styliste. Ook laat zij zien wat kleur met je interieur doet. Er kan meegedaan worden aan diverse workshops, zoals een eigen kerstkaart handletteren bij Letterpret met Auk, een chocoladeletter versieren met sjocolade.nl of een eigen klembord maken.

Readshop Frans Nooren heeft een signeersessie en meet & greet geregeld met auteur Mirjam Oldenhave. Zij is bekend van onder andere de boekenserie Mees Kees. Onlangs debuteerde ze met een roman voor volwassenen, ‘Alles goed en wel’. Een toegankelijk en aantrekkelijk boek waarmee ze laat zien dat van elk leven iets te maken valt.
Met het ticketnummer van de entreekaart zijn mooie prijzen te winnen. Vergeet deze daarom niet te printen en mee te nemen. Voor de workshops en de lezing zijn beperkte plaatsen. Bezoekers van de Ladies night kunnen zich vooraf inschrijven via www.boer-staphorst.nl/ladies-night