Nu het officieel zomer is, zijn we veel vaker in de tuin te vinden dan in huis. We brengen er genoeg uurtjes door om lekker te loungen, zonnen en vooral om te genieten. Des te meer redenen om het buiten gezellig te maken! En dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Met een paar kleine buiten accessoires of meubels heb je al een gezellige tuin in een handomdraai. Boer Staphorst heeft alvast een aantal leuke items voor je uitgezocht. Kijk je mee?

1. Lungo gieter
Een gieter die mag opvallen! Dat is de Lungo gieter van Xala zeker, want met zijn mooie design en vrolijke kleurtjes past hij zo tussen de andere accessoires in de tuin. Wil je hem liever niet als gieter gebruiken? Zet er dan een mooi veldboeket in. Zomergevoel gegarandeerd!
2. Tuinposter
Tuinposters met inspirerende quotes zijn ook dit jaar weer helemaal in! Leuk, want zo maak je juist van die ‘saaie’ schutting of muur een heuse eye-catcher. En zeg nou zelf, zo’n tuinposter mag gezien worden toch?
3. Hangstoel
Wie zegt dat een loungeset alleen is om te loungen? Deze hangstoel kan daar ook prima voor door! Goed, je kan niet languit liggen. Maar wel wegdommelen terwijl je aan het schommelen bent, en met het zachte kussen weet je zeker dat je goed zit.
4. Kartell Masters stoel
Handig: een stoel die je zowel voor binnen als voor buiten kan gebruiken! En met deze stoel haal je niet alleen het zomergevoel in de tuin, maar ook een stukje design. De stoel is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Maar wij zijn fan van deze mosterdgele, omdat die kleur ons doet denken aan de zon.
5. Lamp the Monkey
Dieren mogen natuurlijk ook niet ontbreken in de tuin. Maar hoe voeg je die nou toe op een originele manier? Met de Seletti Monkey lamp! Deze stoere aap heeft een LED lampje in zijn hand, waardoor je ’s avonds een gezellig sfeertje in de tuin krijgt. Zet hem op een mooi plekje neer, wedden dat ‘ie zich snel thuis voelt?
6. Botanische kussen en zomers plaid
Creëer nog meer dat Urban Jungle gevoel in de tuin met dit kussen. Zo krijg je nog meer een natuurlijk gevoel in de tuin. Daarnaast past dit kussen in iedere tuin, vanwege zijn botanische printje. Ook een plaid in een zomerse kleur kan natuurlijk niet ontbreken. Lekker om onder weg te kruipen tijdens de zwoele zomeravonden!
Alles om het buiten gezellig te maken bij Boer Staphorst. Kom langs!