Mijn naam is Roelof Slager, ik ben 31 jaar en geboren en getogen in Staphorst en samen met Bert van der Sluis eigenaar van CompuStore met winkels in Staphorst en Dalfsen.
Als jong jochie was ik al veel in de weer met computers etc. omdat ik dit erg leuk vond en dit kwam ook onder meer doordat ik een spierziekte heb, namelijk “Central Core Disease”. Hier ben ik mee geboren en het is een afwijking in mijn centrale deel van spiervezels waardoor mijn spierspanning lager is en daardoor zwakkere spieren heb, behalve mijn handen.

In 2008 was ik bijna klaar met mijn ICT opleiding en werkte ik parttime bij Bloemert ICT en kreeg de kans om samen met Hendrik Bloemert een computerwinkel, CompuStore dus, te beginnen en de particuliere markt van Bloemert ICT over te nemen. Doordat we veel reparatie en storingen oplossen en uitvoeren bij ons in de winkel hoef ik niet de weg op en dit is ideaal omdat dit wat lastiger voor mij is. Uiteraard komen mijn collega’s op afspraak wel op locatie voor het oplossen van de storingen.
Inmiddels hebben we sinds bijna 6 jaar ook een CompuStore winkel in Dalfsen en zijn we zelfstandig en doe ik dit samen met Bert van der Sluis. Bert is verantwoordelijk voor de winkel in Dalfsen en ik voor de winkel in Staphorst. We hebben in de winkels een open reparatieafdeling waar we alle reparaties zelf uitvoeren en daardoor kunnen we klanten snel en accuraat helpen en de juiste service bieden.

Doordat we naast het verkopen ook de reparaties zelf uitvoeren heb ik erg afwisselend werk. Het is een uitdaging om alles goed te regelen aangezien soms wat hectisch kan zijn doordat je van alles tegelijk hebt. Het mooiste van mijn werk vind ik het contact met mijn klanten als die komen voor advies bij aankoop en/of komen met hun computer, laptop, tablet of andere randapparatuur als deze defect is en/of er een storing mee hebben en dit te repareren zodat het weer naar behoren werkt.

Als de klanten tevreden de winkel uitlopen geeft dit voldoening en krijg je er veel waardering voor terug. Domme vragen bestaan niet, en voorkomen is altijd beter dan genezen dus men hoeft niet bang te zijn dat de drempel van het vragen te hoog is bij Compustore.

Kortom: bent u toe aan nieuwe computer, laptop, tablet of andere randapparatuur of heeft u er een storing mee of heeft u er vragen over: kom gerust langs in onze mooie winkel(s) of neem contact met ons op.