Het Pip Studio servies is inmiddels niet meer weg te denken uit vele huishoudens. Het merk kenmerkt zich door de vrolijke kleuren, bloemenprintjes en sprookjesachtige prints. En wij kunnen met trots vertellen dat wij één van de tien winkels in Nederland zijn met de ‘Spring to Life’ collectie van Pip Studio.

Petit Four Plates
En dat is niet het enige; deze collectie is extra uniek vanwege de Petit Four Plates die nog nooit eerder voorkwamen in de Pip Studio collecties. Ideaal om kleine cakejes en gebakjes op te serveren!

Lees meer over Pip Studio >

Spring to Life collectie
De Spring to Life collectie van Pip Studio kenmerkt zich door de geschetste bloemen en dieren die geïnspireerd zijn op oude botanische tekeningen. Al het servies van deze collectie is afgewerkt met gouden details. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, roze en off-white. Ga voor één kleur of mix en match er lekker op los! Want de verschillende kleurencombinaties staan ook prachtig bij elkaar.

Daarnaast hebben de kommetjes en eierdoppen uit deze collectie ook nog een extra uniek detail. Namelijk de vrolijke vlinders, libellen en bloemetjes die binnenin de kom zitten. Hoe leuk is dat?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze woonafdeling en vindt hier de collectie!