IXXI komt weer met een nieuwe collectie! Van uitgesproken prints tot aan nieuwe fotografie. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met een IXXI en hoe het een toevoeging kan zijn in je interieur. Daarom hebben onze stylisten diverse IXXI’s gestyled in een aantal stijlkamers in onze winkel. Kijk je mee?

Lees meer over de IXXI wanddecoraties >

Stilleven van bloemen
Klassieke prints zien we steeds vaker terug in het interieur. Vaak in de vorm van een wandkaart of kussen, maar een klassieke bloemenprint kan ook prima op een IXXI. Zoals dit stilleven van schilder Jan Davidsz de Heem. Door te kiezen voor een ruim formaat IXXI creëer je juist ook een groots effect. Samen met de uitgesproken velvet meubels krijgt deze stijlkamer een hele chique uitstraling.

Flamingo in de woonkamer
Heb je een dressoir in huis, maar weet je niet zo goed hoe je die moet aankleden? Ook dan kan een IXXI de oplossing zijn. Hang bijvoorbeeld de IXXI boven het dressoir en je zult zien dat je gelijk een andere sfeer krijgt. In deze stijlkamer is er gekozen voor een IXXI met flamingoprint. Met een aantal planten erbij heb je in een mum van tijd een gezellig tropisch feestje!

Vliegende vogels
Maar een IXXI is ook prima te combineren in een lichte kamer. Onze stylisten laten zien dat een rustige foto van een zwerm vliegende vogels prima past in een witte kamer. De muur wordt juist dé eyecatcher van deze stijlkamer, zonder dat de print te druk oogt in deze ruimte.
In onze winkel zijn nog véél meer IXXI’s verkrijgbaar. Je vindt ze op onze woonafdeling.

Onze openingstijden >