We kunnen nu eerst nog genieten van de zomervakantie. Daarna mogen we weer naar school of aan het werk. En als we aan studeren, huiswerk maken of werken denken, dan is een bureau en een bureaustoel onmisbaar. Alleen werkt en leert ieder op zijn eigen manier. Daarom deelt Boer Staphorst graag wat handige tips voor de verschillende werkplekken. Dit keer gaan we het hebben over een studiehoekje in huis.

Met de Zomerkaart van Boer Staphorst ontvang je nu t/m 31 augustus 20% korting op één bureau of bureaustoel naar keuze.

Drukte
Iedereen heeft een andere manier van leren en werken. Belangrijk is dan ook om naar jezelf of naar je kind te kijken bij het uitzoeken van een bureau. Is concentreren makkelijker met drukte om je heen? Dan is een studiehoekje vaak al heel geschikt! Daarbij kun je denken aan een werkplek in een hoekje of juist een plekje middenin huis. Bijvoorbeeld tussen de keuken en woonkamer.

Dit kun je gemakkelijk realiseren door te kiezen voor een hoekbureau of een klein bureau met niet al te veel opruimmogelijkheden. Zo blijft die ‘drukte’ toch nog om je heen.

Mooie bureaustoel
En omdat je vaak heel wat tijd doorbrengt op je werkplek, is een goede, maar vooral ook mooie, bureaustoel geen overbodige luxe. Denk eens aan een hippe bureaustoel met een opvallend printje of een kruk waarop je lekker kunt bewegen, want ook het zitcomfort verschilt weer per persoon.
Ben je er nog niet helemaal uit? Bij Boer Staphorst helpen de specialisten je graag met een advies op maat.