Vaderdag favorieten
Nog eventjes en we mogen onze vaders weer in het zonnetje zetten met Vaderdag! Een ontbijtje op bed of een magazine blijft het altijd goed doen, maar wat is nou écht origineel cadeau? We vroegen het Jarno, medewerker van de afdeling marketing en reclame, en hij deelt met veel enthousiasme zijn 5 favorieten cadeautjes van Boer om te krijgen. Zo helpen we jou alvast een handje op weg! 

1. Smokey Goodness 2 – het next level BBQ boek
‘Grote stukken vlees klaar maken op mijn Weber barbecue en gezellig eten en drinken met familie en vrienden. Daar wordt ik blij van. Tot nu toe heb ik beenhammetjes, rollades en hele kippen bereid op de bbq. De recepten uit dit boek zou ik graag willen uitproberen, zodat ik beter wordt in het low en slow barbecueën.’  (€24,99)

2. De Dopper Steel
‘Extra groot en door de RVS body ziet hij er stoer uit. Er gaat 800 ml in. Handig voor op het werk of tijdens warme dagen. Zo vergeet ik niet te weinig water te drinken. Met handige Dopper Carrier (5,50 euro) om de Dopper eenvoudig met de karabijnhaak aan mijn rugzak te bevestigen. Zo kan ik ook eenvoudig mijn dorst lessen tijdens onze zomervakantie naar Griekenland.’ (€24,50)

3. Koffiemok VW T1 Bulli oranje
‘Op een vakantie naar Curaçao kocht ik als souvenir ooit een Volkswagenbusje. Hiermee wilde ik het relaxte vakantiegevoel nog wat langer vasthouden. Sindsdien verzamel ik VW busjes, VW-bordjes en alles wat maar enigszins dat vakantie gevoel weer oproept. De oranje busjes hebben mijn voorkeur. Deze koffiemok past daarom prima bij mijn verzameling!’ (€9,25)

4. Weber Hamburgerpers
‘Wat is er lekkerder dan een eigen gemaakte hamburger. Met deze hamburgerpers maak je eenvoudig een ‘quarter pounder’ of zelfs een ‘half pounder’. Geserveerd op een bolletje met sla, augurk en kaas en mijn weekend kan niet meer stuk :).’ (€14,99)

5. Schroevendraaierset 42 delig van Stanley
‘Niks vervelender dan een versleten schroevendraaier. Vaak kom je er pas achter op het moment dat je een schroevendraaier nodig hebt. Met deze complete set vervang ik in één keer al mijn schroevendraaiers, zodat ik de volgende keer niet mis grijp.’ (€19,95)
Ben je er nog niet uit wat jij jouw vader cadeau moet geven? Wij hebben ook speciale Boer cadeaubonnen. Een cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf 5 euro. Meer weten?