Jenn just for woman

Tijd voor Jenn…..

Jenn in hartje Staphorst is leuk, Jenn is verrassend en….Jenn heeft een breed assortiment. Neem dus de tijd van Jenn!

Eenmaal binnen in deze gezellige winkel, kijk je je ogen uit. Aan de rotonde in hartje Staphorst zit Jenn al weer 7 jaar. Samen met Zuss&Zij damesschoenen even verderop ( deze winkel hoort ook bij Jenn) zijn ze een ware aanvulling voor het winkelend publiek.

Wat mag je verwachten bij Jenn: Mode, sieraden, tassen, clutches, riemen, shawls, panty’s en ondermode. Het complete plaatje dus!

Mooie kledingmerken hangen in de rekken, waarbij de fijne broeken van ZiZo wel even genoemd mogen worden. Meer van het stoere dan is Bueno Vista een leuk merk en de mooie betaalbare travels zijn van My Phasion. De kleding laat zich het beste omschrijven als verrassend, tikkie gedurfd, uitbundig met hier en daar een boho/ibiza touch en dat alles met een mooie prijs!

In de zomer is het volop Ibiza in Staphorst….ja echt waar! Prachtige lange jurken in fijne rayon of viscose en heerlijke zwierige rokken voeren dan de boventoon. Bijpassend vestje en een stoere laars…? Geen probleem…., bij Zuss&Zij volop keuze in westerboots, fijne sneakers en stoere sandaaltjes. Het juiste sieraad is snel gevonden. De keuze is enorm met als hardloper de edelstaal sieraden van My Jewellery en/of Bij Jam.

Complete set, eerlijk advies, gezelligheid en lekkere koffie….zo krijg je bij Jenn net dat beetje meer!

Benieuwd? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak even tijd voor Jenn, ga lekker shoppen online of kom gewoon gezellig langs. Welkom!


Waar kunt u ons vinden:

GA NAAR ONZE WEBSHOP

Gemeenteweg 73a, Staphorst | tel. 0522 468778
jenvismus@gmail.com