Welkom bij Knoll B.V.

Klantbetrokkenheid, kwaliteit, loyaliteit en professionaliteit; dat zijn de kernwoorden voor Knoll B.V. Ons bedrijf vervult een voortrekkersrol op het gebied van plezierig werken en mobiliteit met topmerken als Massey Ferguson, Kuhn, Agronic en Stihl en Kärcher.

Zorgeloos werken met machines, dat is waarom u naar Knoll B.V. komt. Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom of werkplaats, maar ook in uw eigen tractor of tijdens het werken met uw landbouw- of tuin & park machine(s). En daarom bieden wij u graag complete service in elk aspect van uw werkervaring. U kunt dus bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe tractor of machine(s), maar ook voor het kopen van een occasion. We onderhouden uw machines met onze uitgebreide servicepakketten en staat u onverhoopt toch even stil? Ook dan zorgen wij snel voor een passende oplossing!

Met passie werken wij aan de uitvoering van onze visie; ''We keep you moving forward''. Wij streven naar het verlenen van de beste service zodat u met een tevreden gevoel en een lach op uw gezicht ons bedrijf kunt verlaten!


Achthoevenweg 40, STAPHORST | tel. 0522-291377 | info@knollbv.nl