Dé online vishandel voor uw visproducten. Kwaliteit en service op 1! 
Ook leveren wij aan restaurants en cateringsbedrijven Noord-Oost Nederland. We kunnen dankzij onze centrale ligging makkelijk en snel onze klanten bedienen. Met onze eigen koelauto, bezorgen we tegen scherp tarief in de regio.

We willen ons voornamelijk gaan richten op de particuliere markt, vanuit onze vishandel/winkel in Staphorst willen we ons gaan uitbreiden in de regio door middel van een Webshop. We willen gemak voor de klanten vooropstellen en dan ook tegen betaalbare prijs. Ook vinden wij service net zo belangrijk als kwaliteit.

Wij werken voornamelijk met dag verse vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuisbezorgd!

Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis wordt goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC, MSC-keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten.

Neem snel een kijkje in onze volledige webshop, mocht u als bedrijf benieuwd zijn in onze producten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!


Waar kunt u ons vinden:

Gemeenteweg 16a | tel. 0522-476034 of 06-83593993 | info@urkervishandelhakvoort.nl